Merknader om distribusjonsboks

1. Kraftfordelingssystemet for bygg skal være utstyrt med hovedfordelingsboks, distribusjonsboks og bryterboks, og skal graderes i rekkefølgen "totalt-under-åpen", og danne en "tre-nivå fordeling" modus.
2. Installasjonsplasseringen for hver distribusjonsboks og bryterboks i kraftfordelingssystemet for konstruksjon bør være rimelig.Hovedfordelingsboksen bør være så nær transformatoren eller ekstern strømkilde som mulig for å lette innføringen av strøm.Fordelingsboksen bør installeres så mye som mulig i midten av kraftutstyret eller belastningen er relativt konsentrert for å sikre at trefasebelastningen forblir balansert.Installasjonsposisjonen til bryterboksen bør være så nært som mulig til det elektriske utstyret den kontrollerer i henhold til forholdene på stedet og arbeidsforholdene.
3. Sørg for den trefasede lastbalansen til det midlertidige kraftfordelingssystemet.Strøm- og lyskraften på byggeplassen skal danne to strømkretser, og strømfordelingsboksen og lysfordelingsboksen skal settes separat.
4. Alt elektrisk utstyr på byggeplassen skal ha egen dedikert bryterboks.
5. Skapene og innvendige innstillinger i fordelingsbokser på alle nivåer må være i samsvar med sikkerhetsforskrifter, bryterapparater bør merkes for bruk, og skap bør nummereres jevnt.Utgåtte distribusjonsbokser bør slås av og låses.Den faste fordelingsboksen skal være inngjerdet og beskyttet mot regn og knusing.
6. Forskjellen mellom fordelerboks og fordelerskap.I henhold til GB/T20641-2006 "Generelle krav til tomme hus til lavspentkoblingsanlegg og kontrollutstyr"
Strømfordelingsboksen brukes vanligvis til husholdninger, og strømfordelingsskapet brukes mest i sentralisert strømforsyning, for eksempel industrikraft og bygningskraft.Strømfordelingsboksen og strømfordelingsskapet er alt komplett utstyr, og strømfordelingsboksen er et lavspent komplett utstyr, Distribusjonsskapet har høyspenning og lavspenning.


Innleggstid: 18. april 2022